Răspuns :
95-[25:(45:9)+(36:9×3-6)]+786:6=
95-[25:5+(4*3-6)]+131=
95-[5+(12-6)]+131=
95-(5+6)+131=
95-11+131=
84+131=
215
95-[25:5+(4*3-6)]+131=
95-[5+(12-6)]+131=
95-(5+6)+131=
95-11+131=
84+131=
215
95-[25:5+(12-6)]+786:6=95-[25:5+6]+786:6=
=95-11+131=84+131=215
=95-11+131=84+131=215
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile oferite v-au fost de ajutor. Pentru orice întrebare sau clarificare suplimentară, echipa noastră vă stă la dispoziție. Revenirea dumneavoastră ne onorează – nu uitați să ne salvați în lista de favorite!