Răspuns :
a)mn+mp=147 si m=7
m(n+p)=147
n+p=147:7=21
b)mn+mp=364 si m=13
m(n+p)=364
n+p=364:13=28
m(n+p)=147
n+p=147:7=21
b)mn+mp=364 si m=13
m(n+p)=364
n+p=364:13=28
a) mn + mp = 147 si m = 7
m(n + p) = 147
7(n + p) = 147
n + p = 147 : 7
n + p = 21
b) mn + mp = 364 si m = 13
m(n + p) = 364
13(n + p) = 364
n + p = 364 : 13
n + p = 28
m(n + p) = 147
7(n + p) = 147
n + p = 147 : 7
n + p = 21
b) mn + mp = 364 si m = 13
m(n + p) = 364
13(n + p) = 364
n + p = 364 : 13
n + p = 28
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile oferite v-au fost de ajutor. Pentru orice întrebare sau clarificare suplimentară, echipa noastră vă stă la dispoziție. Revenirea dumneavoastră ne onorează – nu uitați să ne salvați în lista de favorite!