Răspuns :
Sper ca te-am ajutat !bafta !!

{[( 33 x 3 - 3 + 333 - 33 ) x 3] : 3 + 63 } : 3 =
{[( 99 - 3 + 300) x 3 ] : 3 + 63 } : 3 =
{[ 396 x 3 ] : 3 + 63} : 3 =
{ 396 + 63 } : 3 =
459 : 3 =
153
{[( 99 - 3 + 300) x 3 ] : 3 + 63 } : 3 =
{[ 396 x 3 ] : 3 + 63} : 3 =
{ 396 + 63 } : 3 =
459 : 3 =
153
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile oferite v-au fost de ajutor. Pentru orice întrebare sau clarificare suplimentară, echipa noastră vă stă la dispoziție. Revenirea dumneavoastră ne onorează – nu uitați să ne salvați în lista de favorite!