Răspuns :
= 52 - 7x(4+6) : ( 51 - 46) =
52 - 7 x 10 : 5 =
52 - 70 : 5 =
52 - 14 =
38
52 - 7 x 10 : 5 =
52 - 70 : 5 =
52 - 14 =
38
[tex]2\times26-7\times(4+2\times3):(3 \times 17-2\times23) = \\ \\ = 52-7\times (4+6):(51-46) = \\ \\ = 52-7\times 10:5 = \\ \\ = 52-7\times2 = \\ \\ = 52-14 = \\ \\ = 38[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile oferite v-au fost de ajutor. Pentru orice întrebare sau clarificare suplimentară, echipa noastră vă stă la dispoziție. Revenirea dumneavoastră ne onorează – nu uitați să ne salvați în lista de favorite!