Răspuns :
urmărește imaginea........

a:b=2 ⇒ a=2b = 2*2c = 4c
b:c=2 ⇒ b=2c → ↑ ↓
a-c=39 ⇒ ............... ⇒ 4c - c 39 ⇒ c = 39:3 = 13
↓
a = 4*13 = 52
b = 2*13 = 26
b:c=2 ⇒ b=2c → ↑ ↓
a-c=39 ⇒ ............... ⇒ 4c - c 39 ⇒ c = 39:3 = 13
↓
a = 4*13 = 52
b = 2*13 = 26
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile oferite v-au fost de ajutor. Pentru orice întrebare sau clarificare suplimentară, echipa noastră vă stă la dispoziție. Revenirea dumneavoastră ne onorează – nu uitați să ne salvați în lista de favorite!