Răspuns :
(32-16):{(3×6+3)-[85-5×5-(26+58):3-(18-2)]:2}
16:[(18+3)-(85-25-84:3-16):2]=
16:[21-(85-25-28-16):2]=
16:[21-(60-28-16):2]=
16:[21-(32-16):2]=
16:(21-16:2)=
16:(21-8)=
16:13≈1,23
16:[(18+3)-(85-25-84:3-16):2]=
16:[21-(85-25-28-16):2]=
16:[21-(60-28-16):2]=
16:[21-(32-16):2]=
16:(21-16:2)=
16:(21-8)=
16:13≈1,23
(32-16):{(3×6+3)-[85-5×5-(26+58):3-(18-2)]:2}=
=16:[21-(85-25-84:3-16):2] =
= 16:[21-(85-25-28-16):2] =
= 16:(21-16:2) =
= 16:(21-8) =
= 16:13 =
≈ 1,23
=16:[21-(85-25-84:3-16):2] =
= 16:[21-(85-25-28-16):2] =
= 16:(21-16:2) =
= 16:(21-8) =
= 16:13 =
≈ 1,23
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile oferite v-au fost de ajutor. Pentru orice întrebare sau clarificare suplimentară, echipa noastră vă stă la dispoziție. Revenirea dumneavoastră ne onorează – nu uitați să ne salvați în lista de favorite!